Wie ben ik

shiatsu

 

Mijn naam is Hilda Dijkema en ben gediplomeerd Shiatsu therapeute (Dutch Body-work Academy) en Sportmasseuse (NGS).

Naast de shiatsutherapie en sportmassage heb ik mij ook gekwalificeerd in: hotstonemassage, ontspanningsmassage, triggerpoint therapie , massage bij kanker en manuele lymfedrainage.

30 juni 2016 heb ik mijn diploma HBO medische Basiskennis voor therapeuten in de complementaire gezondheidszorg gehaald.  Met dit diploma voldoet de praktijk aan de eis van de zorgverzekeraars, en blijven mijn behandelingen erkend en vergoed.

De meeste verzekeraars vergoeden de Shiatsutherapie behandeling geheel of gedeeltelijk (indien aanvullend verzekerd).
Informeer voor vergoedingen altijd uw zorgverzekeraar of raadpleeg uw polis.

Ik ben aangesloten bij de RBCZ en de Nederlandse vereniging van Soma therapeuten  NVST. De NVST heeft een klacht- en tuchtrecht. www.nvst.nl. Mijn persoonsgegevens zijn opgenomen bij het landelijke informatiecentrum v.d zorgverzekeraars Vektis B.V te Zeist.